divendres, 29 d’abril del 2011

PARA LO QUE ME QUEDA EN EL CONVENTO ...



Hi una famosa frase que va pronunciar el llavors Ministre d’Interior Sr. Javier Corcuera, al Congrés dels Diputats, que era “Los experimentos se hacen en casa y con gaseosa”. Doncs sembla ser que els seus companys socialistes de Calafell no han après la lliçó. Aquí els experiments es fan al Passeig Marítim i amb els nostres diners, els de tots. Segons ha manifestat el Tinent d’Alcalde Ramón Ferré a Calafell21 (òrgan oficiós de l’equip de govern) “si al llarg de les pròximes setmanes veiem que cal rectificar, ho farem, no passa res. Quan vam decidir posar-lo en marxa, aquesta va ser la solució més factible que varem trobar”. Farré és conscient que s’està muntant una campanya orquestada, “segur que hi ha gent que no ho veu bé però hi ha molts ciclistes i persones que passejen pel passeig que ho veuen molt bé i d’aquestes ningú en parla”.
Per Ferré, “alguna cosa hem guanyat. Tothom té clar que les bicicletes no poden passar per damunt del passeig marítim i que calia un carril- bici. Tothom té clar que la circulació de vehicles pel passeig ha de ser en sentit únic, alguna cosa hem guanyat”.
NOTA DE DEL BLOG: el subratllat és nostre, són algunes de les faltes d’ortografia que ja hi havia a l’original

¿Comoooooor? O sigui, que fotem un nyap, pagat per tothom en un ajuntament que està, segons diuen ells mateixos, sense diners i a sobre tenen  les “penques” de dir que no passa res!, que si cal canviar-ho i tornar a pagar-ho, no passa res, com ells no ho paguen de la seva butxaca ... Que aquesta és la millor solució que han trobat? Que ineptes! De les, com a mínim, quatre opcions de carril bici pel passeig aquesta és probablement la pitjor!

No senyors, no, això no es fa així. Les coses es fan d’un altra forma. Primer s’estudia el problema i es fa un projecte com cal, avaluant els pros i contres de cada opció, avalat pels informes dels tècnics, no amb els informes en contra com en aquest cas. Quan es té una proposta seriosa i convincent, s’explica i es parla amb els afectats, ciclistes, vianants, comerciants, restauradors, etc., i amb tots els grups polítics, es fan les aportacions i correccions que calguin. I per fi, es licita i s’executa l’obra. A Calafell no es fa això, no. Aquí és fa l’obra sense consultar a ningú (fora d’un mateix), amb informes desfavorables dels tècnics, amb tothom en contra i ara, veient el “pollo” que els hi ha muntat els veïns, va en Ramon Ferré  i diu que “si al llarg de les pròximes setmanes veiem que cal rectificar, ho farem, no passa res” i es queda tan ample!!! Com si fer això fos com qui compra una “minipimer” a prova per 15 dies i si no t’agrada la tornes i el tornen els diners. Però, què s’han cregut?, ens hem tornat bojos? Quant ha costat la broma? El nyap? O sigui, que ho tornarem a canviar si cal? En les mateixes condicions? O sigui, si la tornem a espifiar ho tornem a canviar, total pagues tu! I, a més, “para lo que me queda en el convento ...”.

Aquesta actuació és digna de figurar en el “Manual de lo que no hay que hacer”. Fer una obra malament, de pressa i corrent; no per “posar-se una medalla”, noooo!, per aconseguir que tothom parli malament de l’equip. L’alcalde és un mestre en aconseguir unanimitats en contra quan podia haver-les aconseguit a favor. Els seus assessors fan servir aquell llibre d’instruccions que diu “que hablen de mi ... aunque sea mal”, només vol parlar ell, que es parli d’ell que a la foto surti ell...

Diu l’alcalde que hem de promoure el comerç i el turisme. Com? Suprimint places d’aparcament a l’aparador del municipi, el Passeig Marítim? Fent un carril-bici que ha sortit a tots els mitjans de comunicació com un exemple d’allò que no s’ha de fer? Aquesta és la publicitat que vol l’alcalde (esperem que ja per poc de temps) pel nostre municipi? Carril-bici, top manta, POUM, Confraria, etc., i tot això en un front marítim que volem que sigui “first class”!

I, a tot això, l’alcalde, on s’amaga?. No dóna la cara, només envia els seus missatgers. En fi, cal que s’aturi, que algú l'aturi. Que no continuï el desgavell eliminant més places d’aparcament al carrer Lluís Companys, perquè els turistes que queden se’n vagin a Comarruga o a Barà i els clients dels comerços del passeig se’n vagin a l’Eroski o al Mercadona de Cubelles. O, pot ser és això el que es pretén?

3 comentaris:

Campo de Sueños ha dit...

Alo largo de las próximas semanas (cuantas) si no va bien rectificamos y no pasa nada, dice el lumbreras, nenggggggggggg que esto se acba, o es que no te enteras? cañameras?

cristobal ha dit...

como ya he dicho en algun comentario,lo peor de todo es que la gente y los blogs estan haciendo el trabajo que deberia hacer la oposicion,si es que la hay

"no passa res" ha dit...

No passa res! però això no era un programa de tele que va fer La Trica fa un grapat d'anys?
Sr. Ferré si que passa, que aquestes coses costen molts diners i si es fan bé des del principi, el que s'estalvia es pot invertir en moltes altres necessitats que té el municipi.
I la oposició? com deien uns altres còmics fa anys "la próxima semana, hablaremos del gobierno"