dilluns, 28 de març del 2011

NOTA DE PREMSA

NOTA DE PREMSA D’AGRUPACIÓ DEMOCRÁTICA MUNICIPAL

Atès que ADMC que va ser la tercera força més votada a les darreres eleccions municipals de Calafell, obtenint cinc regidors que a hores d’ara són 5 trànsfugues, per la qual cosa ADMC no té veu pròpia al Ple de l’Ajuntament i davant les darreres informacions aparegudes hem de manifestar que
  1. Ens reiterem en el nostre total desacord, com ja vàrem expressar en la nota de premsa del dia 22 de març d’enguany, amb la possibilitat d’acceptar la unió de partits polítics a canvi de finançament d’inversors,  que no sabem ben be quins objectius persegueixen. 
  2. Nosaltres creiem que la idea és inacceptable per principis i no és qüestió de temps, com va manifestar Pilar Carbó, cap de llista d’ANEMI, quan va dir que “la idea no és dolenta però arriba tard”. Senyora Pilar Carbó, perquè va dir que arriba tard?. No serà perquè ja té resolt el finançament, com es publica al Diari de Tarragona del dia 28 de març?
  3. Nosaltres no demanem explícitament la dimissió del Sr. Carles Rion per les seves darreres actuacions, però li fem una crida perquè prengui les decisions que li corresponen en base a la seva dignitat i honorabilitat política. Si haguéssim de demanar dimissions en tot cas les faríem extensives als cinc trànsfugues d’ADMC, per la mateixa dignitat política.
  4. Emplacem a l’Alcalde, Sr. Jordi Sánchez, a que prengui les decisions que li pertoquen, en cas de que no ho facin les persones implicades, per tal que la utilització de locals municipals per negociar la unió de partits patrocinada per inversors privats no quedi impune.

LA JUNTA GESTORA D’ADMC
Calafell,  28 de març de 2011

COMIENZA LA TEMPORADA "TOP MANTA"

Hoy hemos vivido (y lo decimos "de primera ma"...) el inicio de la temporada de colocación de chiringuitos ilegales, claro, con el beneplácito del Sr. Alcalde de Calafell, Jordi Sánchez.
Con ocasión de la "xatonada popular" hemos podido ver como ANEMI colocaba su chiringuito TOP MANTA en la plaza del Port de Segur repartiendo propaganda de su formación. Dicho grupo de personas, mayoritariamente empleados municipales, ocuparon ilegalmente y sin autorización dicho espacio y, ¡oh, sorpresa!, al lado de las autoridades municipales, entre otros y concretamente el Sr. Alcalde y el teniente de alcalde de Turismo, Sr. Angel Verge, sin que éstos dijeran ni "mu", más bien lo contrario: departiendo amistosamente con ellos, lo que nos lleva a la clara convicción de que SÍ SON LA MARCA BLANCA DEL PSC.


Por ello se ha tolerado su presencia y actuación ilegal hasta casi al final de la "xatonada" cuando, a requerimiento de la oposición, se ha personado la Policía Local en el lugar y, tras comprobar la carencia de permiso, ha obligado a la retirada del material. A pesar de ello su labor política y propagandística ya había sido llevada a cabo y la Plaça del Port rebosaba de globos y objetos con el logo de ANEMI.
Esta no es la primera ilegalidad cometida por este partido de reciente creación y creemos que tampoco será la última, visto el camino que llevan. ¿Hubiesen tenido la misma permisividad las autoridades municipales con ADMC u otras formaciones? Ya sabemos la respuesta: NO. La vara de medir es diferente según a quien se aplica, aquello que se conoce como "la ley del embudo" que para unos es ancha y para otros estrecha.
Mientras empleados municipales enchufados de INEM o ANEM cometen ilegalidades, los simpatizantes de ADMC sufren el acoso municipal y la represión (haced click aquí ACOSO A ADMC)