dissabte, 28 de maig del 2011

DISSOLUCIÓ D'ADMC

Reunits en assemblea avui a la seu d'ADMC, per unanimitat dels afiliats presents s'ha decidit iniciar els tràmits per la dissolució del partit.

Les raons principals són dues:

  1. La impossibilitat de seguir endavant amb el projecte per raons económiques. La malmesa economía d'ADMC, partit independent, no permet mantenir-se amb les quotes dels afiliats i per tant, abans de contreure més deute, s'ha decidit liquidar el partit.
  2. Desprès d'escoltar les propostes fetes ahir pel futur equip de govern, ens sentim plenament representats pel que van exposar. Tot i que ens hagués agradat participar en el projecte des de dins, ara és hora de fer confiança en un nou equip. Només esperem, i així estarem vetllant com a ciutadans individuals, que es compleixin totes i cadascuna de les expectatives dipositades en aquest nova etapa municipal.


ADMC, a Calafell 28 de maig de 2011

divendres, 27 de maig del 2011

COM US HO EXPLICARIA?

El gener passat, algunes persones vam intentar revifar ADMC, després d'una temporada molt dura i tres anys de trànsfugues, i vam decidir presentar-nos a les eleccions amb un equip de gent nova, amb ganes de treballar, amb l'objectiu d'intentar canviar la política de Calafell.
Hem fet el que em pogut,  amb un equip molt reduït, sense mitjans econòmics, però sense acceptar pactes que portaven una gran quantitat de diners per finançar la campanya però que hipotecaven el futur de Calafell.
Hem treballat dur, amb ganes, ho sabem nosaltres i ho saben persones que, no essent partidàries nostres, ens han conegut i saben com hem treballat (el Pere, el Pipo, la Sònia, el Joan, l’Olga, el Juanjo, etc.). Ho sap la gent que ens ha escoltat i que saben quines eren les nostres propostes i, no vull pecar d’orgull, però ens consta que algunes ens les han copiades. No ens molesta, tot el contrari, com que creiem que eren bones ja ens agrada que les copiïn i les posin en pràctica
No hem tret cap regidor (això entrava en els nostres supòsits) però si d'alguna manera, per petit que hagi estat el nostre granet de sorra, hem aconseguit que els trepes com NIC o ANEMI, no hagin tret res, que els partits xenòfobs hagin quedat fora del consistori ( tot i que creiem que s’ha d’ajudar també els de casa), si hem aconseguit ajudar a canviar l'alcaldia, ja ens donem per satisfets.
Només ens sap greu una cosa, que els dinosaures hagin tret tres regidors, les males llengües diuen que, com sempre, ho han aconseguit comprant vots i prometen feina; si això és el que vol una part de la població, dons les seves raons deuen tenir. Ah, i una altra, que el Jordi Alvarez no hagi aconseguit aquell regidor que va estar ballant fins darrera hora.
Estem satisfets que hagi guanyat CIU i esperem que en Joan Olivella treballi per Calafell d’una manera més profitosa que l’anterior alcalde i, sobretot, que escolti els ciutadans.
També ens alegra la pujada del PP i no per que la meva identitat política estigui propera a ells sinó per que l’Olga Elvira és una persona que ha demostrat la seva integritat durant aquests quatre anys i els regidors que l’acompanyaran treballaran com ho ha fet ella (més els val)
El que és segur es que les persones que hem treballat aquests mesos seguirem fent tot el que podrem per ajudar a fer de Calafell una ciutat millor i que pugui mirar el futur de cara. Qui governi Calafell per fer-ne un municipi millor, que ajudi a refer la seva malmesa economia, que vulgui que els seus habitants se'n sentin orgullosos i contents de viure-hi, poden comptar amb nosaltres, amb partit o sense, però les persones hi serem.
Des d'aquí el nostre suport absolut a en Joan, a l'Olga i tots els qui treballin amb ells pel present i el futur de Calafell.
Gràcies a tota la gent que hem conegut en aquest curt però intens camí, gent d’altres partits, d’associacions, etc.
Moltes gràcies al petit equip que ha treballat per ajudar-nos i moltíssimes gràcies a les poquetes però importantíssimes persones que van dipositar la seva confiança en nosaltres.
Moltes, moltes gràcies a tots i totes, de tot cor.

Rosa Mari Olivés

dijous, 26 de maig del 2011

ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA I URGENT D'ADMC


La Junta Gestora convoca assemblea extraordinària i urgent pel proper dissabte 28 de maig de 2011  a les 11 hores a la seu social d'ADMC a Segur de Calafell, carrer Pablo Picasso 2, 1er pis amb el següent ordre del dia

1. Aprovació de la urgència de la convocatòria
2. Lectura de l'acta anterior
3. Dissolució de la Junta Gestora
4. Presentació de comptes
5. Proposta de dissolució del partit i dessignació d'un representant per dur a terme els tràmits de baixa
6. Precs i preguntes

Us esperem !

dilluns, 23 de maig del 2011

OBJETIVO CUMPLIDO: FUERA TRANSFUGAS Y OPORTUNISTAS

Ante todo queremos agradecer su voto a esos 73, ciudadanos y ciudadanas de Calafell que han depositado su confianza en nosotros. No son muchos, más bien son pocos, pero éramos conscientes de nuestras limitaciones en medios, financiación y personal y de la historia reciente de tránsfugas, divisiones y sherifs que arrastrábamos. Nuestros objetivos eran varios, como indica el título. Por un lado conseguir que el actual alcalde en funciones, Jordi Sánchez, dejara de serlo. Objetivo cumplido. Por otro lado que los muchos tránsfugas, chaqueteros y oportunistas que habían formado partidos en Calafell, para conseguir una silla y seguir chupando del bote (UAM, NIC, ANEMI) no pudieran conseguirlo. Objetivo cumplido. Por último, nos hubiese gustado tener como mínimo un representante. Objetivo no alcanzado, pero tampoco nos rasgamos las vestiduras porque nuestro objetivo no era colocarnos en el ayuntamiento, como otros, ni tenemos créditos bancarios para afrontar la campaña. también es una lástima que otros partidos serios, como ICV o ERC, tampoco hayan conseguido representación, pero la aritmética electoral es así y en estas elecciones la cosa estaba muy polarizada.
Nuestra felicitación sincera a CiU y al PP, a Joan Olivella y a Olga Elvira, por sus resultados y porque esperamos que hagan lo que necesita Calafell, que es ante todo escuchar a la ciudadanía.